Lex:

Lex tittar stressat ner i den röd, bruna mappen som ser ut att va dränkt i blod. Han letar efter ett papper med anteckningar som han ska ha prov på om bara 5 minuter.

Han kan inte hitta den, 4 minuter och 30 sekunder kvar.

 

Han tittar upp ifrån mappen och ser ingen som han känner eller han känner dem, men han kan inte prata med dom. Han har inte lov att prata med dem om han gör det otillåtet då kan han bli bestraffad genom att t.ex. Få sitt huvud dunkat i den hårda betongväggen bakom skolan, där ingen lärare kan se.

 

Den enda som han kan prata med på hela skolan är Malin, hon är väldigt lång ungefär 185 centimeter. Hon är kraftig nästan lite till överviktig. Det som ger henne mest respekt är att hon har misshandlat eller snarare slagit till flera killar från skolan, som har utmanat henne eller helt enkelt stört henne. Därför kan han prata med henne och ingen vågar slå till honom bara för att han pratat med Malin, då kan dom få en smäll och det är inget dom gärna vill.

 

När det är 1 minut kvar av rasten ser han en soptunna som det är ett papper i, ett exakt likadant papper som hans anteckningar är skrivet på. Han tar upp det för att se om det är hans och det är det också. Han studerar pappret i ett ögonblick och kastar tillbaka ner det i soptunnan.

 

Efter provet har Lex skrivit, tre sidor med dom korrekta svaren, inte ett enda fel.

 

Han vet hur det är att vara smart och liten men mobbad för det.


Kommentarer
Postat av: Daddy Cool

Skulle gärna vilja läsa en fortsättning på denna historia.

2009-12-10 @ 17:39:14
Postat av: Linn

om du såg idol - vem tycker du ska vinna ? :)

2009-12-11 @ 21:46:17
URL: http://sweetthingss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0